top of page

jún. 09., Szo

|

Fine Lamps

A kézműves lámpakészítés folyamata

A 15:00 időpont betelt! További időpont: 17:00 A gyakorlati megvalósítás folyamatát lépésről-lépésre kísérhetik figyelemmel a kedves érdeklődők műhelyünkben tett látogatásuk alkalmával.

A regisztrációt lezártuk!
Megnézem a többi eseményt
A kézműves lámpakészítés folyamata
A kézműves lámpakészítés folyamata

Idő és helyszín

2018. jún. 09. 15:00

Fine Lamps, 1066 Budapest, Dessewffy u. 47.

Az eseményről

A kézműves lámpakészítés a lámpatest megtervezésétől annak elkészültéig komoly kézügyességet és szakmai felkészültséget igénylő szakmunkák egymást követő sorából áll.

Az egyes szakmai lépések finom összhangja a magas minőséget képviselő és időtálló lámpák elkészítéséhez elengedhetetlen.

Hogyan áll össze egy kézműves lámpa?

A gyakorlati megvalósítás folyamatát lépésről-lépésre kísérhetik figyelemmel a kedves érdeklődők műhelyünkben tett látogatásuk alkalmával.

Lámpakészítő manufaktúránk gyökerei az 1970-es évekre nyúlnak vissza. A kezdeti, olaj- és petróleum lámpák iránti gyűjtési szenvedélyből fakadó szakmai ismeret idővel a konkrét gyakorlati megvalósítás alapjait képezte.

Műhelyünk indulásától kizárólag a klasszikus stílusok minta- és formavilágára épít a tervezései során.

A szakmunkák között igényelt finom összhang sajnos csorbulni látszik az idő előrehaladtával. A kézműiparban bekövetkező változások komoly kihívás elé állítják a csillárkészítő szakmát.

Ezekről a változásokról és a csillárkészítésre gyakorolt hatásaikról szintén szót ejtünk.

Időpont: 15:00, 17:00

Max. létszám: 15 fő/időpont

Esemény megosztása

bottom of page