top of page

máj. 25., Szo

|

K Galéria

Konvencionális képzőművészet vs. NFT

Beszélgetés NFT-ben is aktív képzőművészekkel

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Konvencionális képzőművészet vs. NFT
Konvencionális képzőművészet vs. NFT

Idő és helyszín

2024. máj. 25. 10:00 – 12:00 CEST

K Galéria, Budapest, Magyar u. 44, 1053 Magyarország

Az eseményről

A beszélgetés lehetőséget nyújt a résztvevőknek arra, hogy mélyebb betekintést nyerjenek az NFT és a hagyományos művészet közötti különbségekbe és hasonlóságokba. Az előadás során hangsúlyt kapnak az aktuális tendenciák, diskurzusok és a művészeti világ változásai. Az NFT világában sikeres művészek beszélnek saját tapasztalataikról.

Az NFT megjelenése a művészetben - A tradicionális és a digitális művészet közötti kapcsolat - A Web3 művészek felemelkedése – NFT Community - A gyorsreagálású művészet - Generatív művészet és AI - Virtuális galériák

Résztvevő művészek:

Antal Tamás A tradicionális és a digitális művészet között keresi a kapcsolatot, erre kísérleti és konceptuális megoldásokat alkalmaz. Az összművészet jegyében alkot, audiovizuális loop-okat, virtuális szobrokat, GIF-eket, generatív sorozatokat készít. Munkáiban egy különleges érzés elérésére törekszik, amit finomhangolással ér el. Célja, hogy fokozza a flow élményt. “A koncepció fontos, a folyamat maga a koncepció.”

Aros Éva

Iskoláit Nyíregyházán végezte. 1996-ban diplomázott a Bessenyei György Tanárképző Főiskola biológia-rajz szakán, majd 2000-ben a Magyar Iparművészeti Egyetemen média-vizuális kultúra szakon szerzett médiapedagógusi diplomát. Főleg tervezőgrafikusként dolgozik. Dekoratív képei elsősorban alkalmazott, design-terveinek olajváltozatai, melyek design-tárgyakon, többek közt a MONIMI táskáin is megjelentek már. Számos alkotása elérhető a különböző NFT platformokon.

Programot tartja: Klujber Dénes, galériavezető

Időtartam: 90-120 perc

Max. létszám: 25 fő

Esemény megosztása

bottom of page