top of page

máj. 25., Szo

|

DINDIN Galéria

Lego építés Zeus Salas festménye alapján

Csatlakozz a közös lego építéshez!

Regisztráció vége: 2024. máj. 25. 12:00 CEST

Lego építés Zeus Salas festménye alapján
Lego építés Zeus Salas festménye alapján

Idő és helyszín

2024. máj. 25. 12:00 – 20:00 CEST

DINDIN Galéria, Budapest, Veres Pálné u. 5, 1053 Magyarország

Az eseményről

Mert az álmok valóra válnak... és ha meg tudod álmodni, meg is tudod építeni! A venezuelai festőművész Zeus Salas régóta dédelgetett álma, hogy festményei Lego-kockákból is megépüljenek. Ez az álom a tekerd! csoport közreműködésével meg is valósulhatott. A LEGO támogatásával művészeti projekteket fejlesztő nyíregyházi csoport fiatal tagjai és Zeus 2023 nyarán találkoztak, a kölcsönös szimpátia és az egymás munkája iránti tisztelet izgalmas együttműködést eredményezett. Ezidáig már két Zeus festmény épült meg lego-kockákból, a Műtárgyak Éjszakája Fesztiválon megrendezett program keretében pedig egy újabb műtárgy lesz a program tárgya: a DINDIN Galériában kiállításra kerülő bokszoló csirkék egyikét álmodjuk, azaz építjük meg lego-kockákból közösen. Minden kéz számít - gyertek és csatlakozzatok Zeuszhoz és a tekerd! csoport tagjaihoz május 25-én.  

A Lego építése 12 órakor kezdődik és hogy folyamatosan be lehet csatlakozni a nap folyamán (amíg el nem készül a Lego csirke).

Programot tartja: Zeus Salas - művész, Boronyák Vivien - művészeti menedzser, Tarnai Edina - galériatulajdonos, tekerd! csoport

Regisztráció vége: 2024. máj. 25. 12:00 CEST

Esemény megosztása

bottom of page