top of page

máj. 28., Szo

|

FISE Galéria

Te hogyan viseled? - A KACs Műhely foglalkozása

Egyedi öltözék-kiegészítő készítő workshop

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Te hogyan viseled? - A KACs Műhely foglalkozása
Te hogyan viseled? - A KACs Műhely foglalkozása

Idő és helyszín

2022. máj. 28. 15:00 – 17:00

FISE Galéria, Budapest, Kálmán Imre u. 16, 1054 Magyarország

Az eseményről

Te hogyan viseled? Én is másmilyen vagyok, te is másmilyen vagy, mindannyian másmilyenek vagyunk. Magas-alacsony, sportos-teltebb, babaarcú-pattanásos, ép-mozgássérült, gyors gondolkodású-megértési nehézséggel küzdő, ábrándozó- örök pesszimista, kedves-ellenséges.   

Számos külső és belső tulajdonságban, számtalan gondolkodás-, viselkedés- és mozgásbeli különbség van közöttünk. Lehet, hogy téged is, vagy egy számodra kedves embert, családtagodat, vagy barátodat is érte már valamilyen csúfolódás, megkülönböztetés.  Te hogyan állsz ki magadért, másokért? Hogyan viseled a különbözőséget és megkülönböztetést?  

A KACs Műhely foglalkozásán ezekről az esetekről és lehetséges pozitív megoldásokról beszélgetve elkészítjük olyan egyedi öltözék-kiegészítőinket, melyeket magunkon viselve kifejezhetjük különbözőségünket, vagy mások iránti tiszteletünket, együttérzésünket, támogatásunkat.  A foglalkozás során számos technikát (szabás-varrás, hímzés, csomózás stb.) és újrahasznosítható alapanyagot (textil és bőrmaradékok, fonalak stb.) használunk az öltözék-kiegészítők elkészítéséhez.

Programot tartja: Elek Ágnes iparművész és Nagy Anikó múzeumpedagógus

Időtartam: 120 perc

Max. létszám: 12 fő

Esemény megosztása

bottom of page