top of page

máj. 19., P

|

METU Divat és Textil Tanszék

BETELT - Workshop a METU Ékszer- és Textilműhelyeiben

Légy részese az alkotói munkának!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
BETELT - Workshop a METU Ékszer- és Textilműhelyeiben
BETELT - Workshop a METU Ékszer- és Textilműhelyeiben

Idő és helyszín

2023. máj. 19. 18:00 – 20:00 CEST

METU Divat és Textil Tanszék, Budapest, Rózsa u. 4-6-b epulet, 1077 Hungary

Az eseményről

Az ékszerműhelyben egy workshop keretein belül fenntartható tervezésmódszertan ízelítőt tartunk, ahol releváns példákat mutatunk be. Az elméleti bevezető után a fenntarthatóságról, körkörösségről kötetlenül beszélgetünk. A foglalkozás második felében ipari hulladékból készítünk hordható bőr ékszereket.  

Nézd meg, hogy hallgatóink milyen projekteken dolgoztak az elmúlt néhány évben divat-, textil-, ékszer és kiegészítő tervezés területén! Megtudhatod, hogy a METU Textil hallgatói hogyan működtek együtt az előző évben az Isaszegi Tapétagyárral, és megtekintheted a projekt során tervezett tapéta mintákat. 

A szövő- és nyomóműhelyben tartott rövid műhelyfoglalkozások mellett egy pop up kiállításon lehetőség nyílik az előző éves hallgatói munkák, projektek megtekintésére. A kiállítás központi projektje az Isaszegi Tapétagyárral való együttműködés, amit hallgatóink rövid, kötetlen prezentáció formájában ismertetnek. A szövő workshophoz minden eszközt biztosítunk, kérjük, hogy a szitázáshoz hozzatok magatokkal vászon szatyrot, pólót!

Programot tartja: Börcsök Anna ékszertervező művész, Ducsai Judit designer, Márföldi Dóra textilművész, Zachar Viktória textilművész

Időtartam: 120 perc

Max. létszám: 25 fő

Kép: Tóth Fanni tapéta terve

Esemény megosztása

bottom of page