top of page
bottom of page
Lehet a művészet erejével fenntarthatóbb a világ?
Mi úgy hisszük, igen. Például azzal, hogy felhívjuk a figyelmet egy szinte észrevehetetlen, de világméretűvé vált problémára.
MIKROMŰANYAG GÖMBVILÁG KOLLEKCIÓ
Az idei Műtárgyak Éjszakája Fesztiválra ezért elkészítettünk egy speciális kollekciót. A Mikroműanyag Gömbvilág kollekció darabjai a Duna vizéből szűrt mikroműanyag részecskéket tartalmaznak, és az üveg különleges optikájával teszik őket láthatóvá.

Hiszünk abban, hogy a figyelemfelkeltésen túl tenni is tudunk a mikroműanyag-szennyezés ellen.

A WWF Magyarországgal közösen árverést indítunk a műtárgykollekció darabjaival a hazai WWF Élő Folyók program támogatására.


Megnézem az aukciót
ÜVEGBE ZÁRT MIKROMŰANYAGOK
A Wessling Hungary és Kohut-Görömbei Luca üvegművész segítségével létrejött műtárgykollekció egy üveggömbből, kétféle nyakláncból, egy gyűrűből és egy pár fülbevalóból áll.
Gömb
Mikroműanyag Gömbvilág Kollekció
Gyűrű
Mikroműanyag Gömbvilág Kollekció
Fülbevalók
Mikroműanyag Gömbvilág Kollekció
Nyaklánc 1
Mikroműanyag Gömbvilág Kollekció
Nyaklánc 2
Mikroműanyag Gömbvilág Kollekció
A kollekció mindegyik darabja Dunából szűrt mikroműanyagokat tartalmaz.

A gömb egy 12 cm átmérőjű, tökéletesen tiszta optikai üveggömb, a kétféle nyaklánc és a gyűrű pedig egy-egy üveg félgömbből áll össze, melyek találkozási pontját ezüst foglalat erősíti, formailag bolygóhatást keltve.A műtárgyak felnagyítják az üvegbe foglalt részecskéket. Ezzel felhívjuk a figyelmet korunk egyik legkevésbé látványos, mégis szemünk előtt zajló környezeti katasztrófájára.


TÁMOGATJUK A WWF MAGYARORSZÁG ÉLŐ FOLYÓK PROGRAMJÁT
A WWF Magyarországgal közösen árverést indítunk a műtárgykollekció darabjaira.
A befolyó összeggel a hazai WWF Élő Folyók programot támogatjuk, hogy elősegítsük a hazai vizek és vízi élővilág megóvását.

Licitáljon a Műtárgyak Éjszakája Fesztivál aukcióján!